gadis contact lens (merah cinta kita 4)
Penulis :Nur Izzati Ishak
Kategori: Remaja
ISBN : 978-967-0184-83-8
Halaman: 240

RM 18

SINOPSIS
Siri Merah Cinta Kita merupakan himpunan novelet yang pasti adik-adik enjoy! Siri ini memaparkan kisah pelbagai konflik yang dialami gadis remaja masa kini. Setiap buku dalam siri ini adalah sangat istimewa kerana mempunyai 5 buah novelet, kesemua muka suratnya berwarna-warni dan mempunyai ilustrasi yang sangat menarik! Pastikan adik-adik mengumpul kesemua buku dalam siri ini. Semoga enjoy membaca!

Gadis Contact Lens - “Alana dan Leona. Apa yang lebih penting dalam hidup ni? Menjadi pengawas atau menjadi pasangan kembar yang saling menyayangi, berkongsi sedih dan tawa?”

Najmina Pelukis Potret - “Selagi Najmina tak beritahu ibu perkara sebenar, ibu melarang Najmina menyentuh semua barang ni. Ibu tak benarkan Najmina melukis lagi!”

Adik… Maafkan Akak - “Eh! Kamu ingat kamu pandai, dipilih jadi pengawas, menang pidato dan bla, bla... maka semua orang mesti tunduk pada kamu? Itu dengan orang lain tapi bukan dengan aku! Aku benci kamu. Benci!”

Basikal Budak Tomboi - “Itu Amei. Hisy, kau ni, dia tu perempuanlah... macam mana pula nak jadi pakwe aku?”

Isabel Nak Kurus, Mak! - “Badan macam ni pun ada hati dengan Adam Ryan? Cerminlah sikit muka kau tu. Muka tu dahlah bulat macam bulan.”
KALENDAR

NEWSLETTER

Imprint