januari: armanda private school (siri diari hana)
Penulis :K.A.K.A
Kategori: Remaja
ISBN : 978-967-0184-93-7
Halaman: 224

RM 15

SINOPSIS
Hai diari, bulan ni Hana rasa seronok sangat sebab sesi persekolahan dah bermula. Kali ni Hana nak ‘fight’ habis-habis untuk SPM. Tapi, kenapa tiba-tiba mama dan papa nak tukarkan Hana ke sekolah lain? Hana rasa ‘down’ sangat bila mama beritahu Hana. Hana takut tak dapat sesuaikan diri di sekolah baru tu nanti. Diari, awak rasa Armanda Private School tu okey tak? Boleh ke Hana dapat kawan kat sana nanti? Tak dapatlah Hana tidur di rumah Jima lagi nanti...
KALENDAR
Imprint