kala cinta menggoda
Penulis :Noorfadzillah
Kategori: Novel
ISBN : 978-967-0342-38-2
Halaman: 528

RM 19.9

SINOPSIS
Mak Cik Siti Ayu seorang janda beranak tiga anak dara yang mempunyai berbeza karakter. Resahnya semakin membukit tatkala melihat usia anak-anak dara sudah hampir mencecah akhir 20an.

Si anak sulong, Siti Saleha berusia 29 tahun, seorang gadis yang cukup pandai bergaya. Sering berpenampilan menjolok mata. Pantang melihat lelaki karier-kaya-kumis. Sayang sekali buah hatinya yang mempunyai ciri-ciri 3K itu pula suami orang, pengurus tempatnya bekerja.

Si anak kedua, Siti Nurbaya berusia 28 tahun mempunyai keperibadian berbeza sering tonjol dengan ala tomboy. Lalu bagaimana dia harus mendapat pendamping hidup?

Si dara bungsu, Siti Raihana berusia 27 tahun berprofesion sebagai guru di sekolah rendah. Cukup santun, lembut gemalai kadangkala menggelabah tidak bertempat. Rimas dan geli-gelaman di saat guru duda kematian isteri yang mempunyai tubuh pendek, perut boroi dengan kepala depan separuh botak menggodanya.

Tiga Siti yang saling berbagi cerita. Tiga Siti yang berbeza karakter. 3 Ibu bersama saling membantu. Meski tidak sekepala tetapi tidak kering gusi dibuatnya.
KALENDAR

NEWSLETTER

Imprint