cik blogger
Penulis :Alia Nadzirah Salleh
Kategori: Remaja
ISBN : 978-967-0342-96-2
Halaman: 208

RM 15

SINOPSIS
Kenapa awak tak balas surat saya? Saya betul-betul tak faham. Mahal sangat ke tulisan awak? - Green Lantern

“Saya ingat nak kenakan dia lagi. Awak ada idea tak macam mana saya nak jatuhkan dia?” - Najla

“Rasa macam tak percaya. Blog aku baru berumur dua tahun, tapi dah dapat anugerah. Kalau blog aku tu dah meletup, maknanya aku pun meletup samalah. Wah, seronoknya!” - Syafiah Adilah

Hebat sangatkah blog Syafiah Adilah sehinggakan dia begitu seronok dan teruja? Mengapa pula Najla bersungguh-sungguh hendak kenakan Syafiah Adilah? Dan siapa sebenarnya Green Lantern? Bolehkah Syafiah Adilah mempertahankan populariti blognya?
KALENDAR
Imprint