hanya untuk dia
Penulis :Nurul Izah
Kategori: Novel
ISBN : 978-967-0535--52-4
Halaman: 432

RM 18.9
SINOPSIS
Amira, wanita yang cekal menghadapi dugaan hidup. Selepas dirinya dinoda, dia membawa diri mengubah kehidupan walaupun terpaksa melupakan cinta pertamanya. Pertemuan semula kekasih hati, KhairulAzmi mengingatkan semula kisah lama. Sikap Khairul Azmi yang bersahaja, menjadikan dia yakin lelaki itu tidak lagi mencintainya. Apatah lagi Khairul Azmi memilih Suraya menjadi suri hatinya.

Amira sedar dia tidak layak untuk lelaki sesuci Khairul Azmi. Dalam kekecewaan dia akhirnya menerima lamaran Zahid yang sanggup menerima seadanya yang tahu sejarah hidupnya. Dia harap Zahid akan membahagiakannya.

Ketika dia mula menerima Zahid, Khairul Azmi muncul dengan persoalan. Mengharap cintanya kembali. Namun Amira sudah berjanji, berjanji untuk Zahid. Namun panas tak sampai ke petang. Zahid menduakan Amira sebelum pergi menemui Ilahi. Sekali lagi Amira kecewa. Sekali lagi Khairul Azmi hadir menagih cintanya selepas banyak dugaan yang datang. Amira keliru... masih adakah bahagia untuknya?

“Az... Mira bukan wanita yang dulu. Mira tak layak untuk Az... Mira tak layak untuk menjadi isteri Az” ~ Amira

“Mira akan jadi milik Zahid. Itu sudah memadai. Zahid tak harapkan apa-apa. Zahid Cuma mahu Mira bahagia walau di mana Mira berada.” ~ Zahid

“Mira... Jangan tinggalkan Az” ~ Khairul Azmi
KALENDAR

NEWSLETTER

Imprint