london, kami datang!
Penulis :Eka Fahara
Kategori: Remaja
ISBN : 978-967-0535-92-0
Halaman: 224

RM 15

SINOPSIS
“Tiket menonton perlawanan bola sepak Manchester United melawan Chelsea di Old Trafford! London, aku datang!” laung Zira girang.

Zira, Rini dan Ezri tiga orang remaja yang baru selesai menghadapi peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia terbang ke London. Mereka bakal menumpang di rumah Azat, abang Zira. Zira juga telah membuat ‘surprise’ kepada Adrian, rakan kenalan di internet dengan meminta Azat memberikan sekeping tiket perlawanan bola sepak
ke alamat rumah Adrian.

Zira berharap dapat duduk sebaris dengan Adrian di stadium. Tentu Adrian terkejut sewaktu Zira memperkenalkan diri di stadium dan memberitahu tiket itu merupakan hadiah daripada Zira.

Namun, debaran bermula sebaik sahaja tiba di Kota London! Azat tidak muncul di lapangan terbang. Mereka menjejak rumah Azat, tetapi, Azat tiada. Bagaimana mereka harus meneruskan kembara mereka? Nak tinggal di mana? Duit poket dah semakin kurang. Nak telefon ibu dan ayah? Oh, tidak mungkin!

Bagaimana mereka mengatasi masalah itu? Apakah yang terjadi kepada Azat sebenarnya? Adakah Zira berjaya membuat kejutan kepada Adrian?
KALENDAR

NEWSLETTER

Imprint