dia sayang aku
Penulis :HANIS AZLA
Kategori: Novel
ISBN : 978-967-446-004-4
Halaman: 588
BERAT :0gram
RM 22.9
SINOPSIS

Sejak kecil, Zaira menjadi dambaan hati Fir. Ianya membuatkan Fir terus memasang impian. Fir mahukan Zaira, tetapi hati Zaira hanya untuk Ikmal. Akhirnya Zaira berkahwin dengan Ikmal. Fir akur dengan hakikat itu. Kebahagiaan Zaira lebih utama.

Kehadiran Sufi mula menggugat kebahagian Zaira dan Ikmal. Dalam keterpaksaan, Zaira akur untuk berkongsi kasih. Pengorbanan yang membuatkan rasa cintanya pada Ikmal mula goyah. Ditakdirkan Zaira dan Fir bertemu semula. Namun mereka bertemu hanya sekadar menjadi abang dan adik. Kesetiaan Zaira pada Ikmal terus dihormati. Dalam waktu Zaira menghadapi masalahnya, Fir tidak langsung mengambil kesempatan.

Apabila Zaira kehilangan Ikmal, Fir pula sedang mahu memiliki Adelia. Perasaan yang ada harus disimpan untuk pengetahuan sendiri. Memang payah mahu menyorokkan perasaan yang ada. Bukan mudah mahu menidakkan rasa yang tidak pernah hilang. Adakah Zaira dapat menerima Fir dalam hatinya? Dapatkah Fir memiliki cinta Zaira? Mampukah Adelia menghilangkan rasa cinta di hati Fir untuk Zaira?


Saya ingat, awak cuma dah tak perlukan saya lagi. Rupa-rupanya, hati awak pun dah tak ada untuk saya. - Ikmal

Zaira selalu ingat yang perasaan yang indah-indah begini hanya ada dalam novel cinta. Rupa-rupanya ianya lebih indah di alam nyata. - Zaira

Jika kita sayangkan seseorang, memanglah dia sentiasa ada di dalam hati kita. Kerana di situlah tempat istimewa dia dalam diri kita. – Fir

KALENDAR

NEWSLETTER

Imprint