Senarai Buku
Alaf 21
Buku Prima
Karya Bestari
Buku Pojok
Adaptasi
Artikel
Buletin & Aktiviti
Beli Buku
Karangkraf Mall
EMall
Manuskrip
Alaf21
Buku Prima
Tentang Kami
Alaf21
Buku Prima
Katalog
Alaf 21
Buku Prima
Karya Bestari
Buku Pojok
Portal Ilham
jangan percaya!
Penulis :
Syaida Ilmuna
Kategori:
Novel
ISBN :
978-967-86-0624-0
Halaman:
528
BERAT :500
gram
RM
22
Beli EBook
Baca Di Ilham
SINOPSIS
PERTEMUAN pertama Bella Amira dan Kaylina sudah cukup membuatkan hatinya diasak seribu macam rasa. Saat tangan mereka bertaut, imbasan hitam putih mula menerjah ke minda Bella. Senyuman seorang wanita berbibir nipis hadir dan kelihatan sebilah pisau tajam bergerigi di tangannya. Pisau itu berlumuran darah!
“Bella Amira!” Rizqi cuba membawanya ke alam nyata.
Semenjak itu, kehidupan Bella tidak lagi serupa. Isteri baru bekas suaminya itu menyimpan seribu satu macam ulah dan suka bermuka-muka. Bermula dengan kematian anak sulungnya, Bella tahu Kaylina ada perkaitannya.
Namun begitu, siapa yang percayakan kata-katanya? Kaylina yang lebih manja digelar Kay itu seorang wanita yang lemah lembut, pandai memasak dan sayangkan kanak-kanak. Di hadapan Rizqi, pijak semut pun tak mati. Di belakangnya, anak-anak Bella menggelar dia raksasa maha jahat!
Bella pula sering ditimpa mimpi buruk semenjak mengenali wanita itu. Siapa Kaylina sebenarnya? Mampukah Bella membuatkant mereka percaya yang Kay bukanlah seperti yang mereka sangkakan? Jangan sampai nanti mereka semua mati dalam keadaan tidak percaya, sudahlah!
MESTI BACA
kasih yang suci
keranamu aku rela
di hatiku, kau di situ
gaduh-gaduh sayang
dakapan rindu
diam-diam rindu
uncle bos mama
kejap ada kejap tak ada
BUKU-BUKU LAIN
variasi aksesori kerongsang
tiada lagi mimpi
praktis standard tahun 5 - bahasa arab
al-quran al-karim mushaf waqaf dan ibtida perjuzuk b5
dia jodohku rupanya
dakwah biar santai tapi sampai
revolusi yang ditangguhkan
derita terindah
Buku
Artikel
Aktiviti
KALENDAR
buku sekolah y (year) e (end) s (sale) 2020
01 Oktober 2020-31 Disember 2020
pesta buku online karangkraf 2020
27 Mac 2020-05 April 2020
pesta buku digital emall karangkraf
27 Mac 2020-05 April 2020
NEWSLETTER
contact-gpsbestari.csv
Saya telah memahami dan bersetuju dengan
Polisi Data Peribadi.
.
X
Grup Buku Karangkraf
Imprint