oh! mudahnya jahit jubah lelaki
Penulis :Yasalma
Kategori: Kraf
ISBN : 978-976-86-0745-2
Halaman: 96
BERAT :0gram
RM 25

SINOPSIS

Naskhah yang menampilkan formula menjahit jubah lelaki dengan mudah untuk tukang-tukang jahit amatur dan mereka yang tidak mempunyai asas dalam bidang jahitan. Terdapat tiga reka bentuk jubah yang menjadi pilihan ramai hari ini.

 

 

 

Review Buku Oh Mudahnya Jahit Jubah Lelaki

 

Dalam keadaan ekonomi yang tidak menentu ni, admin percaya ada antara anda ingin cuba membuat bisnes sendiri sebagai pendapatan sampingan. Ada antara anda sudah mahir menjahit dan ada yang masih amatur. Admin syorkan kalau anda ingin jadikan bidang jahitan sebagai punca pendapatan, selain belajar dengan guru... nak lagi mahir, boleh rujuk buku-buku jahitan Alaf 21.

Bagi anda yang sering mengikuti buku jahitan Ya Salma, beliau kini menampilkan sebuah lagi jahitan bertajuk Oh! Mudahnya Jahit Jubah.

 

Mengapa anda perlu miliki buku ini?

 

1. Naskhah ini menampilkan formula menjahit jubah lelaki dengan mudah untuk tukang-tukang jahit amatur dan mereka yang tidak mempunyai asas dalam bidang jahitan.

 

2. Terdapat tiga reka bentuk jubah yang menjadi pilihan ramai hari ini.

 

3. Penulis sendiri sudah menjenamakan diri dalam bidang jahitan dan buku yang telah diterbit ialah Oh! Mudahnya Jahit Baju Kurung dan Oh! Mudahnya Jahit Jubah khas untuk wanita.

KALENDAR

NEWSLETTER

Imprint