indahnya kasih
Penulis :Kreisya Reisya
Kategori: Novel
ISBN : 978-983-124-280-3
Halaman: 380
BERAT :400gram
RM 15
SINOPSIS

Indahnya Kasih merupakan sambungan Kisah Kasih, novel pertama yang menceritakan detik pertemuan Puteri dengan kekasih hatinya. Kini, kisah mereka diabadikan lagi dalam gerbang perkahwinan yang dipenuhi sendu duka dan tawa bahagia sebuah kehidupan.

Kisah kali ini membuatkan dibuai perasaan. Kisah-kisah dongeng itu amat indah bagi seorang anak kecil seperti Puteri Farahdika. Kisah-kisah khayalan itu peuh dengan kasih sayang, cinta luhur yang akan mematahkan segala kejahatan dunia. Akan ada seorang putera penyelamat membawa tuan puteri ke mahligai kebahagiaan.

Tanpa terduga, tiba-tiba muncullah putera hati menyulam kembali khayalan cinta Puteri yang terbina di alam remajanya. Terus mempercayai bahawa cinta luhur itu tetap wujud sebagaimana kisah-kisah dongeng semalam, Puteri melangkah ke alam perkahwinan. Dari dunia khayalan, dia mula mengenali realiti hidup sebenar.

Dia mulai belajar menjadi seorang suri di hati puteranya. Buatnya, perkahwinan itu bukan lagi fantasi. Dia perlu belajar menjadi seorang wanita matang. Ikutilah cerita seterusnya kerana banyak peristiwa yang berlaku sepanjang perkahwinannya.

KALENDAR

NEWSLETTER

Imprint