Alaf 21
Buku Prima
Karya Bestari
Buku Pojok
Portal Ilham
SENARAI Buku
Alaf 21
Buku Prima
Karya Bestari
Buku Pojok
Adaptasi
Artikel
Buletin & Aktiviti
Beli Buku
MALL
EMALL
Manuskrip
Alaf21
Buku Prima
Tentang Kami
Pengenalan
Hubungi Kami
Katalog
Alaf 21
Buku Prima
Karya Bestari
Buku Pojok
Portal Ilham
aku yang kau cinta
Penulis :
Muna Mahira
Kategori:
Novel
ISBN :
978-983-124-756-3
Halaman:
560
BERAT :400
gram
RM
22
Beli EBook
SINOPSIS
ANNISSA AMSYAR mahu dikenali sebagai Hans, gadis skema dan selekeh yang tidak suka bercinta ketika di universiti. Malah, amat membenci lelaki yang pemalas dan tidak tahu berdikari. Dia punya prinsip, ingin berjaya dalam hidup tanpa gangguan mana-mana insan bernama lelaki.
Lihat sahaja penampilan dirinya.... memang bukan cita rasa lelaki. Bardrizal yang melihatnya pun tidak berselera untuk mengenali dengan lebih mesra. Apatah lagi Hans bukan kategori wanita cantik walaupun punya rambut blonde macam minah salih! Masa telah merubah segala-galanya. Hans kini berjawatan tinggi di syarikat kepunyaan papa Bardrizal. Oleh kerana keanggunan Hans yang menyerlah, lelaki itu jatuh cinta padanya. Bardrizal cuba memikat, Hans pula bermain tarik tali. Mana mungkin lelaki pemalas itu mahu bercinta dengannya?
Namun, sesuatu yang tidak diduga telah berlaku. Lelaki itu telah dimalukan Hans di khayalak ramai. Dendam kesumat menguasai diri Bardrizal. Hans perlu ditundukkan. Pembalasan adalah agenda utama yang perlu dilaksanakan!
MESTI BACA
kerana sebiji epal
cinta yang terpilih
bilik 616
pelabuhan kasih
bila lampu padam
cinta lolipop
cinta jangan sembunyi
nilai cintamu
BUKU-BUKU LAIN
al quran tajwid berwarna & terjemahan dyara
variasi seni hiasan bunga reben versi pengantin
takluk jagat
siri prasekolah genius - matematik awal
pengawas sekolah paling macho
p.a lelaki kerek
ria qistina
tukcai
Buku
Artikel
Aktiviti
KALENDAR
buku sekolah y (year) e (end) s (sale) 2020
01 Oktober 2020-31 Disember 2020
pesta buku online karangkraf 2020
27 Mac 2020-05 April 2020
pesta buku digital emall karangkraf
27 Mac 2020-05 April 2020
NEWSLETTER
contact-gpsbestari.csv
Saya telah memahami dan bersetuju dengan
Polisi Data Peribadi.
.
X
Grup Buku Karangkraf
Imprint