jualan gudang karangkraf 2018 di kb mall, kota bharu kelantan
22 November 2018-25 November 2018
Lokasi:KB Mall, Kota Bharu, Kelantan

TERIMA KASIH KEPADA YANG MENYOKONG KAMI DI JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN KARANGKRAF 2018.
.
FENOMENA BUKU SERENDAH RM1 AKAN BERTERUSAN LAGI! TEMUI KAMI DI KELANTAN PULA!

.
Selepas Shah Alam, acara tular ini akan berlangsung di Kota Bharu, Kelantan pula. Tahun lepas kami tawarkan buku berharga serendah RM3 tetapi kali ini, kami tawarkan kepada orang-orang sekitar Kelantan dengan buku serendah RM1. Rugi kalau tak singgah, bukan hari-hari ada promosi begini.
.
.
Apa yang istimewa Jualan Gudang Buku Karangkraf ni?
.
1) Buku kami jual dengan harga SERENDAH RM1!
.
Buku-buku terpilih dengan harga asal RM19.90, RM20.00 dan lain-lain, kita tawarkan dengan harga RM1 sahaja. Murah-murah sahaja.
.
2) Masuk PERCUMA.
.
Tiada bayaran dikenakan untuk berkunjung ke Jualan Gudang Buku Karangkraf 2018. Pakat bawa ramai-ramai.
.
3) Ada sesi temu mesra bersama novelis TERKENAL
.
Novelis Bestseller A. Darwisy, Saidee Nor Azam dan Suzani Nadzir akan menemui anda pada 24 November 2018. Nak bergambar dan ambil tandatangan bersama mereka pun boleh!
.
4) Ada perkongsian bersama Cikgu Cemerlang dan Penulis Buku BESTSELLER.
.
Cikgu Nor Bi, penulis bestseller Buku Easy English yang telah terjual lebih daripada 100,000 naskah akan hadir pada jam 5 petang 23 November 2018 untuk perkongsian TIPS MUDAH MEMPELAJARI BAHASA INGGERIS. Baik untuk anak-anak kita.
.
5) Ceramah dan bicara buku bersama Agamawan TERSOHOR.
.
Dato' Dr. Hj. Abdul Basit Hj. Abdul Rahman juga akan hadir pada jam 2 Petang, 25 November 2018. Boleh dapatkan buku beliau di sana, jangan tunggu sehingga kehabisan stok.
.
.
Share dan like post ini ya. Jgn lupa hashtag #Jualangudangkarangkraf2018 dan #bukuserendahrm1 !!! Pakat maghi sini abang adik kakak terrr...

Imprint