Bagaimana Untuk Menjahit Beg Tangan Yang Mudah Dan Cepat
WALLET SEBAGAI PERKARA YANG PENTING DALAM KEHIDUPAN HARIAN

Purse Kita tidak hanya perlu untuk menyimpan wang, ia juga merupakan pusat bagi bank, kad diskaun dan kad perniagaan yang pelbagai.

Terdapat pelbagai jenis dompet - kedua-dua lelaki dan model wanita. Mereka berbeza dari segi saiz, bilangan cawangan dan, di atas semua, bahan. Sesetengah orang lebih suka model kulit, seperti daging babi kulit, buaya, ular atau burung unta. Seseorang yang lebih suka bahan-bahan tiruan: Pilihan Warna atau tisu. Dan sesetengah cenderung untuk menjadi kreatif dan membuat beg tangan anda sendiri impian mereka. Dan mengapa tidak? Ia adalah satu kemahiran yang cukup berguna - untuk tahu bagaimana untuk menjahit beg tangan, tanpa perlu khidmat tukang jahit. Perkara utama - untuk membuat keputusan mengenai corak.

BAGAIMANA UNTUK MEMILIH DOMPET YANG

Dalam masa kita, dompet yang tidak hanya membawa beban berfungsi, tetapi masih aksesori yang cerah. dompet boleh menentukan pilihan rasa orang itu, serta keadaan kewangannya. Dompet daripada jenama terkemuka diperbuat daripada kulit eksotik tulen dan sering dihiasi dengan manik-manik dan batu.

Dalam mana-mana kes, fakta yang diiktiraf bahawa lelaki memilih model, berdasarkan ciri-ciri kualitatif, manakala jantina yang adil lebih suka bahawa model cantik dan sesuai untuk gaya mereka.

Dan banyak jahit wanita pada semua yang berminat dalam bagaimana untuk menjahit beg tangan dengan tangan sendiri di rumah, tanpa kemahiran jahitan. Dan untuk memahami, membuat model yang unik.

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT BEG TANGAN DARIPADA KAIN DI RUMAH

Bersama-sama, mari kita lihat bagaimana untuk menjahit beg tangan, tanpa menghabiskan banyak masa dan usaha. Sebagai permulaan, kita memerlukan bahan-bahan dan alat yang diperlukan.

Oleh itu, kami mengambil kira bagaimana untuk menjahit beg tangan dari kain.

 1. Menentukan terlebih dahulu saiz dompet itu. Dalam kes ini ini akan menjadi saiz wang kertas model klasik (kira-kira 10 sebanyak 14 sentimeter). Kami memilih fabrik. Ini boleh satin, korduroi, baldu atau apa-apa kain anda suka mewarna.
 2. Kami membuat corak seperti yang ditunjukkan di atas. Secara pilihan, anda boleh menukar sesuatu atau menambah partition lain.
 3. Mengambil kain asas dan kroim semua butiran. Tambah sentimeter dan setengah pada setiap sisi.
 4. Sekarang memotong keluar bahagian, hanya tanpa elaun daripada lapisan dan Dublerin (padat tisu pelekat). Dublerin ditampal pada kain asas.
 5. Menjahit bahagian dan lapisan, meninggalkan pembukaan kecil dapat berubah. Bahagian Everted pada bahagian luar, jahitan tersembunyi lubang dijahit. besi besi yang baik. Kami menangguhkan mesin sepanjang pinggir, melangkah kira-kira 2 mm.
 6. injap kecil (partition) digunakan ke pangkal, meliputi semua lapisan dan dijahit oleh, sebelah tertakluk bahagian utuh.
 7. Gut menyayat segala-galanya. Menjahit lubang dan besi seterika. kelebihan Otstrachivaem. Kita meletakkan corak, membawa semua tanda pada kain.
 8. Kami menggabungkan tanda pada bahagian asas dan pertengahan, dan menetapkan mereka. Cara yang paling mudah untuk melakukan ini dengan bantuan pasak, betul-betul seperti pin tusukan bahan begitu tebal tidak adalah sangat mudah.
 9. Menjahit sepanjang garis ditanda.
 10. Meningkatkan sisi pada satu pihak, yang menyematkan mereka ke tengah. Hanya di sebelah yang lain.

Itu sahaja. Sekarang anda tahu bagaimana untuk menjahit beg tangan yang mudah dan cepat. Anda boleh menggunakan corak yang lain, maka model akan berbeza.

DOMPET YANG DIPERBUAT DARIPADA KULIT DENGAN TANGAN MEREKA

Bagaimana untuk menjahit beg tangan yang diperbuat daripada kulit? dompet kulit daripada satu cara yang berpanjangan. Oleh itu, pilihan kulit diambil serius, ia adalah lebih baik untuk berunding dengan kedai khusus.

Anda akan memerlukan mesin jahit, supaya kulit - bahan padat yang cukup, dan membuat jahitan lancar secara manual adalah bermasalah. Threads juga perlu memilih warna bahan asas. Membuat corak, ke tempat kerja.

jahitan adalah wajar untuk membuat kecil, maka dompet akan lebih kemas dalam penampilan. Bagaimana jika anda tidak mempunyai mesin jahit? Ini akan merumitkan tugas, dalam erti kata bahawa anda perlu berlatih untuk melakukan jahitan kemas bagus. Ia boleh bekerja pada keping tambahan kulit.

Di samping itu, masa yang ia akan mengambil masa lebih lama, kerana jari akan mendapat bosan bekerja dengan bahan-bahan berat.

WALLET TANPA LIPIT

Sebagai alternatif, kami menawarkan anda hanya seperti model kreatif untuk penciptaan yang secara amnya tidak perlu untuk menjahit. Anda akan dapat untuk membuat apa-apa beg tangan yang sangat cepat, dan ia akan kelihatan sangat menarik.

Bayangkan bahawa anda melakukan sampul surat kertas, dan kini melakukan perkara yang sama dengan kulit dan melampirkan butang.

BAHAN-BAHAN LAIN

Bahan-bahan yang boleh digabungkan, seperti yang sering dilakukan jenama terkemuka. Sebagai contoh, untuk melakukan insert yang diperbuat daripada bulu asli atau bulu dengan kulit berasaskan atau menggabungkan pelbagai jenis kulit. Ia akan kelihatan sangat menarik.

Ingat bahawa bahan-bahan semula jadi sentiasa lebih tahan lama dan tahan lasak, tidak seperti buatan.

Cuba, eksperimen, dan dari masa ke masa anda akan memahami bagaimana untuk menjahit beg tangan dengan tangan sendiri. Corak boleh fikir sendiri tanpa menghadkan penerbangan anda mewah, maka anda mempunyai setiap peluang untuk menjadi pemilik yang luar biasa, beg tangan asal.

Kredit: delachieve

 1. Letakkan butang, mudah untuk menggunakan magnet. bagaimana untuk menjahit tangan dompet svomi
KALENDAR

NEWSLETTER

Imprint